Viva l'amicizia!

Op 5 mei 2014 beleefden wij als De Italianen ons eerste optreden op het Bevrijdingsfestival in Zwolle en ondertussen hebben er vele optredens plaatsgevonden. Daardoor zijn wij in bijna 3 jaar uitgegroeid tot een graag geziene gast in theaters, op festivals en feesten. We hebben ons mogen ontwikkelen tot een theatergezelschap dat met veel passie en liefde haar straattheater en voorstellingen maakt en speelt. Nu we een aantal stappen hebben kunnen zetten, willen we ons blijven ontwikkelen. Daarom hebben we de Vrienden van De Italianen opgezet met als motto:

"Chi cerca un amico, troverà un tesoro."
Wie een vriend zoekt, zal een schat vinden.

Helpt u graag mee om de wereld een stukje mooier te maken? Word dan voor een jaar onze Vriend! Wij kunnen uw ondersteuning goed gebruiken om te investeren in onze toekomst - en dat is er een vol muziek, theater en liefde.


Bronzen Vriend

Ik doneer €10

U ontvangt een prachtige kerstkaart van De Italianen om de feestdagen in te luiden!


Zilveren Vriend

Ik doneer €25

Naast de kerstkaart krijgt u een setje Italiaanse ansichtkaarten om zelf te versturen, en op uw verjaardag ontvangt u een persoonlijke attentie.


Gouden Vriend

Ik doneer €50

Gouden Vrienden ontvangen bovendien een goede fles Italiaanse wijn, om met geliefden van te genieten - of helemaal alleen...
Diamanten Vriend

Ik doneer €100

Onze Diamanten Vrienden krijgen het totaalpakket: naast al het voorafgaande wordt u getrakteerd op een luxe Italiaanse borrelplank, met genoeg heerlijkheden voor een gezellige avond met een goede buur of een verre vriend. We komen graag bij u langs om de avond met muziek in te luiden.


Goede Vriend

Ik doneer een vrije gift

Met onze Goede Vrienden bespreken we graag persoonlijk hoe we onze dank gepast kunnen uiten.

Jaarlijks organiseren we bovendien de intieme, gezellige Vriendenborrel. Al onze Vrienden zijn welkom op een unieke locatie, om met ons te proosten op de muziek, de liefde en het goede leven.


Maar waar helpt u ons nou mee?

Ons ultieme doel is het meest romantische, hartverwarmende straattheater te worden dat er ooit is geweest. Een groep casanova's die niet alleen muzikaal imponeert, maar ook in spel en uitstraling. Daarvoor hebben we allereerst onberispelijke kostuums nodig. Hier kunt u ons bij helpen: de bijdragen van onze Vrienden worden voor dit doel gebruikt. Daarna hopen we ze in te kunnen zetten voor verdere kwalitatieve verbeteringen, zoals door het volgen van masterclasses en taallessen, en de aanschaf van betere materialen.

Als wij uw interesse gewekt hebben en u ons wilt steunen in onze ontwikkeling, kunt u een mail sturen naar info@deitalianen.nl met daarin uw vriendenkeuze. U kunt ook gebruik maken van het onderstaande keuzeformulier. Wij nemen dan spoedig contact met u op.

We kijken uit naar uw reactie!

Word nu een vriend van de Italianen!

Helpt u graag mee om de wereld een stukje mooier te maken? Word dan voor een jaar onze Vriend! Dit is een eenmalige donatie van een grootte die u helemaal zelf kunt bepalen.