Viva l'amicizia!

Op 5 mei 2014 begon ons Italiaanse avontuur met ons eerste optreden op het Bevrijdingsfestival in Zwolle. Sinds die tijd hebben er meer dan 180 optredens plaatsgevonden. In ruim 4 jaar zijn we uitgegroeid tot een graag geziene gast in theaters en op festivals en feesten door het hele land. De passie waar we in 2014 mee begonnen zijn is alleen maar sterker geworden. We willen ons graag blijven ontwikkelen: ons doel is om het beste, meest charmante en verleidelijke straattheatergezelschap van de wijde omtrek te worden. Daarom hebben we de Vrienden van De Italianen opgezet met als motto:

"Chi cerca un amico, troverà un tesoro."
Wie een vriend zoekt, zal een schat vinden.

Elk jaar organiseren we onze heerlijke Vriendenborrel op een markante en gastvrije locatie. Op deze avond blikken we samen terug op een jaar Italiaans straattheater en alle stappen die we dankzij onze Vrienden hebben kunnen zetten. Bereid je voor op een warm, hartelijk en mediterraans samenzijn! Help je graag mee om de wereld een stukje mooier te maken? Word dan voor een jaar onze Vriend! Wij kunnen je ondersteuning goed gebruiken om te investeren in onze toekomst – en dat is er een vol muziek, theater en liefde.


Bronzen Vriend

Ik doneer €10

Je ontvangt een prachtige kerstkaart om het jaar feestelijk mee af te sluiten! Bovendien valt er op je verjaardag een kleine attentie op de mat.


Zilveren Vriend

Ik doneer €25

Je ontvangt het Bronzen pakket. Daarnaast ligt er bij de Vriendenborrel een set van vier mediterraanse ansichtkaarten voor je klaar, van de meest galante Italianen in Nederland.


Gouden Vriend

Ik doneer €50

Naast het bovenstaande ontvang je een persoonlijke videoserenade, opgenomen in la bella Italia. Viva la vita!
Diamanten Vriend

Ik doneer €100

Dit is het totaalpakket: naast de kaarten en de videoserenade ontvang je een flesje van de legendarische Limoncello di Federico: ambachtelijk huisgemaakt van biologische citroenen uit Amalfi en Sorrento, speciaal voor jou.


Goede Vriend

Ik doneer een vrije gift

Met onze Goede Vrienden bespreken we graag hoe we onze dank gepast kunnen uiten. Wat dacht je van een tripje naar Napoli?


Maar waar help je ons nou mee?

Ons ultieme doel is het meest romantische, hartverwarmende straattheater te worden dat er ooit is geweest. Een groep casanova’s die niet alleen muzikaal imponeert, maar ook in spel en uitstraling. Daarvoor hebben we allereerst onberispelijke kostuums nodig. Hier kun je ons bij helpen: de bijdragen van onze Vrienden worden voor dit doel gebruikt. Daarna hopen we ze in te kunnen zetten voor verdere kwalitatieve verbeteringen, zoals door het volgen van masterclasses en taallessen, en de aanschaf van betere materialen.

Als wij je interesse gewekt hebben en je ons wilt steunen in onze ontwikkeling, kun je een mail sturen naar info@deitalianen.nl met daarin jouw vriendenkeuze. J kunt ook gebruik maken van het onderstaande keuzeformulier. Wij nemen dan snel contact met je op.

We kijken uit naar een lange en liefdevolle Vriendschap!

Word nu een vriend van de Italianen!

Help je graag mee om de wereld een stukje mooier te maken? Word dan voor een jaar onze Vriend! Dit is een eenmalige donatie van een grootte die je helemaal zelf kunt bepalen.

Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden

Afhankelijk van het evenement en de vraag stellen wij een offerte op, waarin we het aantal geboekte Italianen (minimaal 3), de speelduur en de gemaakte reiskosten opnemen.