Straattheater

De Italianen hebben één missie: overal de mediterraanse zon laten schijnen door middel van muziek en theater. Van (theater)festivals tot bedrijfs- en familiefeesten, van restaurants en nachtclubs tot theaterzalen. Niets is hen te gek! Als lopend straattheater zijn ze gedienstig waar het moet en brutaal waar het kan, maar altijd opgetogen en charmant waarbij contact met het publiek centraal staat. Met een akoestische gitaar en meerstemmig gezang begeven zij zich onder de mensen om hun harten te veroveren met bekende en minder bekende Italiaanse liederen. Het ene moment brengen ze iemand een intieme serenade en het andere moment springen ze op een tafel om met een grote groep toeschouwers uit volle borst Volare te zingen. Met vurigheid en bravoure met een knipoog wisselen zij opgetogen liederen en romantische ballades af met een dappere – maar soms kansloze – versierpoging.


Optreden op maat

Wil jij iemand een hart onder de riem steken, bedanken, feliciteren, verrassen of anderszins in het zonnetje zetten? Ook daarvoor ben je bij ons aan het perfecte adres. In samenspraak met jou als opdrachtgever bereiden wij een hartverwarmende serenade voor, inclusief gepersonaliseerde speech en repertoire op maat. We reizen stad en land af om jou dierbaren een sorpresa te bezorgen die ze nooit meer zullen vergeten! Niets is onmogelijk, dus vraag gerust – en geheel vrijblijvend – naar de mogelijkheden.


Staat van dienst

We zijn in Nederland aangekomen met een rugzak vol verhalen en herinneringen uit Napoli. Sommige verhalen zijn echt gebeurd, anderen zijn te mooi om waar te zijn, maar we willen ze allemaal vertellen! Hiervoor hebben we enkele voorstellingen gemaakt die geboekt kunnen worden:


Speciale verzoeken

We zijn in Nederland aangekomen met een rugzak vol verhalen en herinneringen uit Napoli. Sommige verhalen zijn echt gebeurd, anderen zijn te mooi om waar te zijn, maar we willen ze allemaal vertellen! Hiervoor hebben we enkele voorstellingen gemaakt die geboekt kunnen worden:

o Tavola della famiglia (30 minuten, 2019)

In een intieme setting is een klein stukje Italië gemaakt. Daar, aan de lange familietafel, vertellen we het verhaal van onze grootvader. Met zijn gitaar op de rug trok hij de deur achter zich dicht om in het grote onbekende zijn geluk te zoeken. Laat je meevoeren door hete dorpsstraten, besneeuwde bergpassen en drassige tulpenvelden. Tavola della Famiglia is een speels theatraal muziekprogramma voor jong en oud.

Genomineerd voor de Porcellino d’Oro (Napoli, 2017).

“[…] bellissimo […]” – S. Berlusconi, jurylid.

Tavola della Famiglia heeft minimale technische vereisten maar we hebben wel een lange tafel nodig (lengte en breedte afhankelijk van speelplek en aantal toeschouwers). Aantal toeschouwers is maximaal 60.

o De Datingshow (15 minuten, 2017)

Het belangrijkste voor een Italiaan is het samenzijn met je geliefde. Maar wat doe je als diegene je verlaat? Dan vind je gewoon een nieuw iemand om van te houden! In onze datingshow gaan we in het publiek op zoek naar een geschikte partner voor onze eenzame broer. Natuurlijk is het daarbij van groot belang of deze meer houdt van pasta of pizza…

De Datingshow heeft geen technische vereisten of maximaal aantal toeschouwers.

De prijzen voor de voorstellingen zijn afhankelijk van de speelplek en het aantal toeschouwers. Neem voor een vrijblijvende prijsindicatie gerust contact met ons op.