Straattheater

Als lopende act verschijnen we onder meer op festivals, privé-feesten, in restaurants of in theaterzalen. We lopen rond tussen de mensen met een opgetogen lied en een romantische ballade, die we afwisselen met een dappere versierpoging of een dwaze goocheltruc. Met Italiaanse vurigheid en bravoure met een knipoog, laten we de zon schijnen op ieder evenement!
In onze act reageren wij op wat er om ons heen gebeurt. Door onze theaterachtergrond en ervaring weten we hoe we ons publiek kunnen raken. We geven iedere bezoeker een eigen, persoonlijke ervaring en kunnen zowel kwetsbare, tere momenten laten ontstaan als grootse, enthousiaste uitspattingen met veel bombarie. Ons repertoire bestaat uit bekende en onbekende Italiaanse liederen. Met verschillende instrumenten en meerstemmig gezang hebben wij maar één doel: de harten van de mensen veroveren.
Afhankelijk van je vraag stellen we graag een vrijblijvende offerte op. Van drie Italianen voor een half uurtje tot zes Italianen die meerdere dagen langskomen: informeer gerust naar de precieze kosten en mogelijkheden voor jouw situatie.


Optreden op maat

Geef je een feest dat wel wat temperament kan gebruiken? Organiseer je een evenement of festival dat nog een extraatje mist? Of ben je jarig en wil je in het Italiaans worden toegezongen? De Italianen zijn van vele markten thuis! We overleggen graag persoonlijk met iedere opdrachtgever om het optreden helemaal naar wens te maken.


Staat van dienst

De Italianen zijn al op zeer diverse plek te gast geweest. Een selectie van onze opdrachtgevers: Het Bevrijdingsfestival Overijssel, Stadsfestival Zwolle, Festival Smaakkaravaan Tilburg, de Bijenkorf, het UNICEF Wereldfestival, Festival Mundial, de Nacht van Goud Deventer, Open Monumentendag Zwolle, Fontys Hogeschool voor de Kunsten, het Fries Straattheaterfestival, Stadsschouwburg Amstelveen, Deliveroo, het Rijksmuseum Amsterdam, het Caf Theater Festival, en veel meer


Speciale verzoeken

Ben je geinteresseerd in een optreden, maar wil je het nét iets anders dan in de beschrijving staat?

Wil je bijvoorbeeld je gasten op een bijzondere manier ontvangen op jouw bedrijfsuitje? Zoek je een verrassende, muzikale act op een bijzondere locatie? Of zou je graag Italiaanse casanova’s op je bruiloft willen om de gasten te begeleiden? Wat je verzoek ook is, we kunnen er altijd een theatraal, mediterraans tintje aan geven! Neem contact met ons op en we denken graag -en natuurlijk vrijblijvend- met je mee.

Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden

Afhankelijk van het evenement en de vraag stellen wij een offerte op, waarin we het aantal geboekte Italianen (minimaal 3), de speelduur en de gemaakte reiskosten opnemen.