Tristan Fopma

Tristan Fopma

We zijn voor veel verschillende gelegenheden en soorten evenementen in te zetten. Of je nou een intiem huwelijk organiseert met 20 gasten of een groot congres met 2000 professionals, voor elke setting weten we hoe we je alles nét wat zonniger kunt maken.

Bruiloften

Wil je je gasten vanaf het moment dat ze aankomen het gevoel geven dat ze een sprookje in stappen? Dan kunnen wij een sfeervolle ontvangst verzorgen. Of wat dacht je van een serenade na afloop van het diner, waarbij jullie samen even in de spotlight staan? Er is veel mogelijk, en we adviseren je graag op basis van onze ervaring.

Annefloor Breet
Niek Tricotteux

STRAATTHEATER

Als lopend straattheater zijn we heel flexibel inzetbaar. Zowel op grote evenementen als de Vakantiebeurs en het Italië Evenement als op kleinschaligere feestjes komen we goed tot ons recht. We verrassen met een combinatie van kleine momenten waarbij we veel aandacht geven aan ons publiek en grote momenten waarin iedereen wordt meegenomen.

Ron Magielse

(podium)act

We bieden ook een aantal mogelijkheden aan om een vaste (podium)act te verzorgen. Dat kan in de vorm van een voorstelling, maar in overleg kunnen we ook zoeken naar wat het meest geschikt is voor jouw evenement. Hier is veel in mogelijk.

We hebben de volgende mogelijkheden:

Ron Magielse

Tavola della famiglia

Familievoorstelling, 30 minuten

In een intieme setting maken we een klein stukje Italië. Daar, aan de lange familietafel, vertellen we het verhaal van onze grootvader uit Napoli. Met zijn gitaar op de rug trok hij de deur achter zich dicht om in het grote onbekende zijn geluk te zoeken. Laat je meevoeren door hete dorpsstraten, besneeuwde bergpassen en drassige tulpenvelden. Tavola della Famiglia is een speelse muzikale voorstelling voor jong en oud.

Genomineerd voor de Porcellino d'Oro 2017

"...bellissimo..." - S. Berlusconi, juryvoorzitter

Ewout Ganzevoort

De datingshow

Act, 20 à 30 minuten

Wat is een Italiaan zonder geliefde? Precies – niets! Eén van de Italianen heeft een gebroken hart en ziet de zon niet meer schijnen. Zijn broers besluiten hem te helpen; onder de toeschouwers moet er wel iemand zijn die perfect voor hem is! De zoektocht begint. De Datingshow is een interactieve act die perfect is als onderbeking van bijvoorbeeld een diner of een podiumprogramma op een congres.

Annefloor Breet