Straattheater

Als lopende act verschijnen we onder meer op festivals, privé-feesten, in restaurants of in dorpscentra. We lopen rond tussen de mensen met een opgetogen lied en een romantische ballade, die we afwisselen met een dappere versierpoging of een dwaze goocheltruc. Met Italiaanse vurigheid en bravoure met een knipoog, laten we de zon schijnen op ieder evenement!

In onze act reageren wij op wat er om ons heen gebeurt. Door onze theaterachtergrond en ervaring weten we hoe we ons publiek kunnen raken. We geven iedere bezoeker een eigen, persoonlijke ervaring en kunnen zowel kwetsbare, tere momenten laten ontstaan als grootse, enthousiaste uitspattingen met veel bombarie. Ons repertoire bestaat uit bekende en onbekende Italiaanse liederen. Met verschillende instrumenten en meerstemmig gezang hebben wij maar één doel: de harten van de mensen veroveren.

Afhankelijk van uw vraag stellen we graag een vrijblijvende offerte op. Van drie Italianen voor een half uurtje tot zes Italianen die meerdere dagen langskomen: informeer gerust naar de precieze kosten en mogelijkheden voor uw situatie.


Optreden op maat

Geeft u een feest dat wel wat temperament kan gebruiken? Organiseert u een evenement of festival dat nog een extraatje mist? Of bent u jarig en wilt u in het Italiaans worden toegezongen? De Italianen zijn van vele markten thuis! We overleggen graag persoonlijk met iedere opdrachtgever om het optreden helemaal naar wens te maken.


Staat van dienst

De Italianen zijn al op zeer diverse plek te gast geweest. Een selectie van onze opdrachtgevers: Het Bevrijdingsfestival Overijssel, Stadsfestival Zwolle, Festival Smaakkaravaan Tilburg, de Bijenkorf, het UNICEF Wereldfestival, Festival Mundial, de Nacht van Goud Deventer, Open Monumentendag Zwolle, Fontys Hogeschool voor de Kunsten, het Fries Straattheaterfestival, Stadsschouwburg Amstelveen, Deliveroo, het Rijksmuseum Amsterdam, het Caf Theater Festival, en veel meer


Speciale verzoeken

Heeft u interesse in een optreden van ons, maar wilt u het nét iets anders dan de beschrijving staat?

Wilt u bijvoorbeeld uw gasten op een bijzondere manier ontvangen op uw bedrijfsuitje? Zoekt u een verrassende, muzikale act op een bijzondere locatie? Of zou u graag Italiaanse casanova's op uw bruiloft willen om de gasten te begeleiden? Wat uw verzoek ook is, we kunnen er altijd een theatraal, mediterraans tintje aan geven! Neem contact met ons op en we denken graag -en natuurlijk vrijblijvend- met u mee.


Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden

Afhankelijk van het evenement en uw vraag stellen wij een offerte op, waarin we het aantal geboekte Italianen (minimaal 3), de speelduur en de gemaakte reiskosten opnemen.